Digital upskilling för alla
– Lärdomar från PwC:s resa inom digital kompetensutveckling och om att skapa engagemang på bred front

Webinar 4 och 11 juni kl 8.30

Vad krävs för att stå redo för att möta morgondagens utmaningar? Vad är egentligen digital upskilling och hur kan du skapa involvering inom hela organisationen? Har du funderat över hur du på bästa sätt driver och skalar ett digital upskilling-initiativ och det potentiella värdet som det medför verksamheten? Då kan vår webinar-serie vara något för dig!

Vi kommer diskutera både marknadstrender och själva dela med oss av hur vår egen vår egen resa inom kompetensutveckling har sett ut på PwC, ett initiativ som vi kallar New world. New skills. Ett initiativ som inkluderar nya kompetenser, verktyg och samarbetsformer för ca 3 000 medarbetare i Sverige och ca 280 000 globalt. Vi kommer även att diskutera många av de utmaningar som vi själva och våra kunder stöter på och dela med oss av tips och trix längs vägen – och du kommer ha möjlighet att ställa frågor!

Webbinariet hålls av Christina Lindskog, Programdirektör för New world. New skills. och Alexandra Fürst, Head of People & Organisation Consulting, PwC Sverige.

Webinariet är uppdelat i två kortare tillfällen (ca 20 min) och delas via länk som du får tillgång till via mail.

Avsnitt 1: Vad är digital upskilling? Hur sätter du upp ett digital upskilling-program och vilka blir effekterna i verksamheten?

Datum: 4 juni kl 08.30. Sista anmälningsdag 2 juni.

Avsnitt 2: Hur skapas engagemang på bred front? Exempel på nya verktyg, arbetssätt och metoder för digital kompetensutveckling.

Datum:11 juni kl 08.30. 

I samband med webinariet kommer du att ha möjlighet att ställa dina frågor till våra experter inom digital upskilling. Vi kommer finnas tillgängliga mellan 08.30-09.30 samma dag webinariet släpps.

Kontakt: Om du har frågor om innehållet kontakta Caroline Ericsson. Har du praktiska frågor kontakta Erika Klaus.

Webinar-serien vänder sig till ledare inom HR och förändringsledning och är kostnadsfritt.

Inspelningen är på svenska, men du har också möjlighet att ställa dina frågor på engelska via Slido.

Välkommen!

Anmälan