Affärsplattformen MyBusiness

I affärsplattformen MyBusiness kan du bokföra, tidrapportera och administrera allt på ett och samma ställe och få en snabb överblick över hur din verksamhet går och mår.

thumb.png
Boka demo
video_platta.png

"Vi hanterar vår redovisning via MyBusiness."

Jesper Rognefall, grundare Dimanche.

video_platta.png

"Vi får tillgång till ett stort nätverk av specialister."

Peter Westin, VD ÅJ Distribution.

Varför MyBusiness?

Koll på siffrorna

I MyBusiness hanterar du, med stöd av våra rådgivare, bokföringen på ett enkelt och överskådligt sätt. Affärsplattformen är helt moduluppbyggd och du väljer själv vilka delar som PwC hjälper dig med.

Värdefulla insikter

Analysverktygen ger dig en snabb bild av utvecklingen i din verksamhet. Du kan jämföra olika perioder och gå på djupet för att analysera siffror och resultat.

Viktiga datum

Vi uppdaterar din kalender med viktiga datum som du behöver hålla koll på. Som användare av vår app ”MyBusiness Mobil” kan du också få notifieringar direkt till din telefon när ett viktigt datum närmar sig.

På alla dina enheter

Logga in på datorn, mobilen eller surfplattan och hantera ditt företag när du är på språng. Fakturera i taxin, attestera på bussen och tidrapportera på tåget.

Funktioner i MyBusiness

MyBusiness innehåller massor av funktioner som underlättar din arbetsdag. Klicka på flikarna för att lära dig mer om vår smarta affärsplattform.

video_platta.png

Utlägg och administration

Hantera tidrapportering, utlägg, löneadministration och personalfrågor med ett och samma verktyg.

video_platta.png

Digitala leverantörsfaktoror

Samla dina leverantörsfakturor digitalt i MyBusiness. Vi hjälper dig med postöppning, sortering och skanning. Dokumenten sparas direkt i verktyget vilket underlättar din sammanställning av kostnader, leverantörer och projekt.

video_platta.png

Dokumentarkiv

I dokumentarkivet lagras alla dina viktiga filer. Dokumenten sparas månad för månad vilket gör att du slipper leta igenom mappar, pärmar och papper.

video_platta.png

Fantastiska funktioner

MyBusiness är laddat med massor av smarta funktioner som ger dig en enklare, roligare och mer effektiv arbetsdag. Ladda ner användarmanalen och upptäck hur du kan utnyttja MyBusiness till max.

manual-1

Låt oss visa dig MyBusiness

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för en demonstration.