<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=959086704153666&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Affärsplattformen MyBusiness

I affärsplattformen MyBusiness kan du bokföra, tidrapportera och administrera allt på ett och samma ställe och få en snabb överblick över hur din verksamhet går och mår.

thumb.png
Boka demo
hund.png

"Nu har jag kontoret i telefonen."

Ludwig Lind, Ägare och VD Fjälläventyr

video_platta.png

"Vi hanterar vår redovisning via MyBusiness."

Jesper Rognefall, grundare Dimanche.

video_platta.png

"Vi får tillgång till ett stort nätverk av specialister."

Peter Westin, ÅJ Distribution.

Varför MyBusiness?

Koll på siffrorna

I MyBusiness hanterar du, med stöd av våra rådgivare, bokföringen på ett enkelt och överskådligt sätt. Affärsplattformen är helt moduluppbyggd och du väljer själv vilka delar som PwC hjälper dig med.

Värdefulla insikter

Analysverktygen ger dig en snabb bild av utvecklingen i din verksamhet. Du kan jämföra olika perioder och gå på djupet för att analysera siffror och resultat.

Viktiga datum

Vi uppdaterar din kalender med viktiga datum som du behöver hålla koll på. Som användare av vår app ”MyBusiness Mobil” kan du också få notifieringar direkt till din telefon när ett viktigt datum närmar sig.

På alla dina enheter

Logga in på datorn, mobilen eller surfplattan och hantera ditt företag när du är på språng. Fakturera i taxin, attestera på bussen och tidrapportera på tåget.

Funktioner i MyBusiness

MyBusiness innehåller massor av funktioner som underlättar din arbetsdag. Klicka på flikarna för att lära dig mer om vår smarta affärsplattform.

video_platta.png

Personal och lön

Hantera tidrapportering, utlägg, löneadministration och personalfrågor med ett och samma verktyg.

video_platta.png

Digitala leverantörsfakturor

Samla dina leverantörsfakturor digitalt i MyBusiness. Vi hjälper dig med postöppning, sortering och skanning. Dokumenten sparas direkt i verktyget vilket underlättar din sammanställning av kostnader, leverantörer och projekt.

video_platta.png

Digitala kvitton

Skaffa full koll på alla kvitton. Enklare och mer effektiv hantering av företagets kvitton gör det möjligt att spara tid och enkelt godkänna eller avvisa utläggsrapporter direkt i appen.

video_platta.png

Dokumentarkiv

I dokumentarkivet sparar vi alla dina viktiga filer och du får ett meddelande från din rådgivare när något nytt dykt upp. Enkelt och lättillgängligt.

Fantastiska funktioner

MyBusiness är laddat med massor av smarta funktioner som ger dig en enklare, roligare och mer effektiv arbetsdag. Ladda ner användarmanalen och upptäck hur du kan utnyttja MyBusiness till max.

Prova MyBusiness

Upptäck hur smidigt det är att arbeta med MyBusiness redan idag, helt utan kostnad. Du får under sex månader tillgång till följande programvaruprodukter i MyBusiness:

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Order & offerter
  • Anläggningsregister
  • Analys
  • Dokumentarkiv

MyBusiness erbjuder flera andra smarta funktioner utöver vad som ingår i testperioden. Läs mer >>

För den här abonnemangstjänsten gäller allmänna villkor för MyBusiness. Ordinarie pris för hela abonnemanget är 350 kr/mån.

Testa MyBusiness nu Prova MyBusiness nu

Kostnadsfri demonstration

Föredrar du att vi kommer ut och visar verktyget för dig kan du också boka en demonstration direkt här på sajten. Fyll i alla fält i formuläret och klicka på "Skicka" så kontaktar vårt kundcenter dig för en personlig demonstration som passar dig och ditt schema.


Boka demonstration
Prova MyBusiness i sex månader!
Prova MyBusiness i sex månader!