PwC delar ut pris till Årets Nytänkare på Frannygalan 2018

Vi på PwC är sponsor av evenemanget Frannygalan som Svensk Franchising arrangerar varje år. Syftet är att uppmärksamma goda prestationer inom franchising. 

Årets prisutdelning sker den 24 mars och kommer att delas ut till den franchisekedja som genom ett digitalt arbetssätt hittar nya lösningar för en spännande tillväxtresa. 

De nominerade är:

  • Fogarolli
  • Hertz
  • Matmissionen

Läs mer på frannygalan.se.

 

PwC Torsgatan januari 2018 0069_1.jpg Helene Floberg
Säljare och ansvarig franchise
Tel: 0709 - 295065

Är du nyfiken på möjligheterna med franchising? 

Fördelarna med franchising är flera. Du kan välja att driva ett existerande och väl etablerat affärskoncept från start och kan snabbt komma igång med ditt företag. PwC:s specialister inom franchising har lång erfarenhet och hjälper dig med råd och tips.

Det finns också en hel del att tänka på när det kommer till att driva och utveckla din verksamhet. Det gäller till exempel bokföring, regelverk, administration och löner samt annat som tar tid från det du förmodligen helst av allt vill ägna dig åt – dina kunder och affärer.

Våra specialister har stor kunskap om franchising som ägarform. Av oss får du tillgång till rådgivare och experter som kan hjälpa dig med allt som rör ditt företagande.